Aaron Taylor-Johnson over Godzilla

Aaron Taylor-Johnson over Godzilla

Aaron Taylor-Johnson zal in de aankomende Godzilla reboot te zien zijn. Onlangs vertelde hij in een interview wat meer over de rol. De rol vroeg veel van hem, als soldaat tegenover een gigantisch monster:

“It was a physically demanding role. I’m in helicopters. We’re on trucks and trains and we’re moving giant missiles… Things are crashing around us. You’re getting close to death. There’s a lot of stuff that’s made it really active.”

Wanneer boosaardige wezens, versterkt door de wetenschappelijke arrogantie van de mens, de mensheid en haar voortbestaan bedreigen slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen, Godzilla, een verwoestende natuurkracht, die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Temidden van alle geweld en chaos volgen we drie leden van een gezin. Joe Brody (Cranston) is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als één van de eersten een anomalie in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford (Taylor-Johnson), een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco, waar zijn vrouw Elle (Olsen), een verpleegster, haar handen vol heeft met het helpen van mensen in nood.

De film wordt geregisseerd door Gareth Edwards met in de hoofdrollen Aaron Taylor-JohnsonKen WatanabeElizabeth OlsenJuliette BinocheDavid StrathairnBryan Cranston en Sally HawkinsGodzilla is vanaf 16 mei 2014 in de bioscoop te zien.