19 jaar later: Harry Potter personages op de foto

Komende zomer zal in Londen de première plaatsvinden van J.K. Rowlings toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child. Het is een officieel vervolg op de Harry Potter-boekenreeks en speelt zich af negentien jaar na het laatste deel. In een reeks foto’s die onlangs zijn vrijgegeven krijgen we een eerste blik op de personages.

We zien een middeljarige Harry Potter (Jamie Parker), zijn vrouw Ginny (Poppy Miller) en hun jongste zoon Albus Severus Potter (Sam Clemmett). Dan heb je de familie van Harry’s jeugdvriend Ron (Paul Thornley), met zijn vrouw Hermione (Noma Dumezweni) en hun dochter Rose Granger-Weasley (Cherrelle Skeete).  Bekijk de foto’s hieronder.

Het verhaal draait om Potter, die een baan heeft als ambtenaar op het ministerie van Toverkunst. Hij kampt met een burnout en worstelt met zijn verleden en met het effect dat zijn roem heeft op zijn kinderen.

J.K. Rowling, Jack Thorne en John Tiffany schreven het toneelstuk, waarvan het script ook in boekvorm uit zal komen. Rowling liet eerder weten dat er geen plannen zijn om het stuk te verfilmen. Wel zien we komende november de eerste film uit de prequel-reeks Fantastic Beasts and Where to Find Them.

1 Harry Potter personages op de foto

2 Harry Potter personages op de foto

3 Harry Potter personages op de foto

4 Harry Potter personages op de foto

5 Harry Potter personages op de foto

6 Harry Potter personages op de foto

7 Harry Potter personages op de foto

8 Harry Potter personages op de foto